Solcelleanlegg - vi har kompetansen

Solenergi er den mest bærekraftige og tilgjengelige energikilden vi har. Sofienberg Elektro leverer strømbesparende solcelleløsninger for landbruk, bolig, næring og industri.

Solceller er bærekraftig, fleksibelt og energieffektivt

Med høye energipriser og klimamål eskalerer solproduksjonen i Norge eksponentielt og teknologien er nå forberedt på å imøtekomme den forventede etterspørselen. Det finnes flere gode støtteordninger nå som bidrar til at en solcelleinvestering vil være lønnsomt, enten man har et næringsbygg, driftsbygninger i landbruket eller bolig.

Vi i Sofienberg Elektro har spesialisert oss på de fleste tenkelige situasjoner og står rustet til å håndtere våre kunders forespørsel fra A til Å. 
Våre anerkjente og kortreiste leverandører gir oss tryggheten til å beregne, prosjektere og installere kvalitetsprodukter til våre mange kunder, enten det er til boligformål, næring eller landbruk.

Våre kunder får personlig oppfølging fra tilbud til driftsettelse av sine solcelleanlegg. 
Vi gjør nøye beregninger av ditt byggs potensialet og med våre lønnsomhetsanalyser, finner vi den mest kostnadseffektive løsningen for deg. 

Ta kontakt med leder av vår solavdeling, Pål Skogen Traaholt
980 76 758 - post@sofienbergelektro.no eller ta kontakt via vårt kontaktskjema

Kontakt oss
Ikon - landbruk

Landbruk

Solcelleanlegg i landbruket gir gårdeierne mulighet til å produsere egen energi og spare strøm. Svært mange av Norges mange landbruk ligger eksponert for sol fra morgen til kveld og med sine enorme takflater kan en solocellepark bli en lønnsom investering på få år. Som en stor bidragsyter til CO2 regnskapet, vil samtidig miljøprofilen til ditt landbruk løftes betraktelig.

Ikon - hus

Enebolig, borettslag og sameier

Et sameie eller borettslag består som regel av bygninger med stor og fri takflate. Dette er takflate som kan ha optimale forhold for å produsere lønnsom strøm fra solen. I revidert nasjonalbudsjett åpner regjering opp for at borettslagene slipper å betale avgift for egenprodusert strøm, noe som fører til nye muligheter. Borettslaget kan bli pluskunde hos strømselskapet, samtidig som leilighetseierne kan nyte godt av lavere strømregninger.

Ikon - blokk

Næring og industri

Solceller på tak eller vegg er et lavterskel klimatiltak som raskt og effektivt kan utføres, uten store bygningsmessige inngrep. Takket være teknologiske fremskritt og gode støtteordninger, er det samtidig mulig å etablere bærekraftige og lønnsomme solcelleanlegg.

Ikon - hus

Vår Samarbeidspartner

Ved etablering av solcelleanlegg på tak, gjøres en kvalifisert vurdering av tilstanden og forventet levetid på taket. Gjennom vårt samarbeid med byggpartner, tilbyr vi våre kunder nytt tak eller utbedring av av eksisterende tak, der dette vurderes nødvendig. 

Kontakt oss i dag!

Ta direkte kontakt med vår solavdeling for en uforpliktende og hyggelig solprat.

Pål Skogen Traaholt, 980 76 758 - post@sofienbergelektro.no eller benytt vårt kontaktskjema, så kommer vi raskt tilbake til deg.

*Ved å oppgi din kontaktinfo, samtykker du til at Sofienberg Elektro lagrer og håndterer disse personopplysningene i tråd med personvernlovgivningen.

For vår personvernerklæring, trykk på linken "personvern" nederst på siden