Varme, belysning og styresystemer

Gulvvarme

Elektrisk gulvvarme, bedre kjent som varmekabler er usynlig og opptar ingen veggplass. Varmen fra varmekablene fordeles jevnt i rommet og gir en behagelig komfort. Det samler seg ikke støv ved varmekilden og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker. Varmekabler er i sin utforming svært barnevennlig sammenliknet med f.eks. varmeovner.

Det finnes mange ulike varianter av gulvvarme. Den kan legges i murgulv, på tregulv, og i bjelkelag. Produkter som varmefolie er beregnet for lav byggehøyde, hvor den totale byggehøyden er ca 20 mm inkludert fliser, eller parkett. Ved rehabilitering er det som oftest tilgjengelig byggehøyde som er den begrensede faktor. Vi leverer gulvvarme som kan legges direkte mot brennbart underlag som f.eks. sponplater, for deretter å legge over avrettingsmasse, eller flislim. Det kan også monteres gulvvarme direkte under parkett eller laminat, uten bruk av støpemasse.

Ved hjelp av en elektronisk termostat, holder gulvet konstant ønsket temperatur og energiforbruket begrenses til et minimum. Vi leverer gulvvarmeprodukter av høy kvalitet, med fokus på levetid, pålitelighet og sikkerhet. Vi leverer også varmekabel som er beregnet for utvendig bruk, dersom man ønsker å si farvel til snømåking og glatt is. Her finnes det enkle og samtidig intelligente styringssystemer som regulerer varmen kostnadseffektivt.

Kontakt oss i dag med din henvendelse!

Belysning i hjemmet

Våre elektrikere har lang erfaring og god faglig kunnskap om belysning i hjemmet. Vi kan hjelpe deg med riktig valg av ulike alternativer, både funksjonelt og visuelt. Elektrikeren samarbeider med ledende produsenter og leverandører i markedet. 


Vi prosjekterer og leverer ulike løsninger, som er tilpasset kundens behov. Vi leverer komplette styringssystemer for belysning, deriblant trådløse lysesystemer. 


Dersom man ønsker å redusere energikostnadene, kan belysning være et riktig sted å begynne. Investerer du i energibesparende belysning kan dette være med å redusere dine kostnader til belysning opp mot 80%. 


Lysdesign er spennende og med riktig lyssetting fremheves detaljer i rommet. Vi hjelper deg gjerne med spennende designløsninger som naboen ikke har.

Styresystemer

Styresystemer er en trådløs installasjonsmetode for det elektriske anlegget i huset. Dette gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet og økt komfort for deg som beboer. Mulighetene dette gir er ikke bare funksjonelle, men de kan også redusere driftskostnader.

Mindre strømforbruk og lengre levetid på lyspærene gir fort noen ekstra kroner å rutte med. Selv om hoveddelen av installasjonen er usynlig, vil de synlige delene innby til å bruke produkter tilpasset din stil og ditt interiør.

Styresystemer kan brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabilitering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner. Man kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov og ønsker melder seg.

Kontakt oss på tlf: 22 72 00 00 eller bruk vårt kontakt skjema og vi lover å ta kontakt med deg innen kort tid!